Το αντίο του Γκαρθία και η πρώτη του Κόντη

Πήγε στο Ρέντη ο Καταλανός τεχνικός για να πάρει τα τελευταία του πράγματα και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές.

Το αντίο του Γκαρθία και η πρώτη του Κόντη

Η ισοπαλία στη Λιβαδειά και τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στο Ρέντη με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη ώθησαν επί της ουσίας τον Όσκαρ Γκαρθία στην πόρτα της εξόδου. Δεν θα μπορούσε μετά απ’ αυτά τα γεγονότα ο Καταλανός προπονητής να μείνει που είχε μπει σε σκέψεις να παραιτηθεί και πριν την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Όπως και να ‘χει ο Καταλανός προπονητής αποτελεί παρελθόν για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Εκείνος θα αναζητήσει το μέλλον του κάπου αλλού και ο Ολυμπιακός τον αντικαταστάτη του στον οποίο θα μπορέσει να βασιστεί για να χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γκαρθία έγραψε τον επίλογο το πρωί της Μ. Τετάρτης στο Ρέντη. Ο 44χρονος τεχνικός είχε μαζέψει τα πράγματα του από τη Μ. Τρίτη, αλλά πήγε να πάρει κάποια λίγα που είχε αφήσει εκεί. Μάλιστα χαιρέτισε τους πάντες, ενώ ήταν στεναχωρημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Έτσι έπρεπε να γίνει. Αυτό είναι καλύτερο για όλους μας», είπε ο Γκαρθία στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά που βρίσκονται στο Ρέντη. Έφυγε σαν κύριος ο 44χρονος προπονητής για τον οποίο θυμίζουμε πως έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στην πατρίδα του υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον έχουν στο… στόχαστρο τους.

Κατά τα άλλα η προπόνηση έγινε κανονικά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη και του βοηθού του, Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών θα προπονηθούν και τη Μ. Παρασκευή και στο Ρέντη θα επανέλθουν τη Δευτέρα του Πάσχα.