Η επιστροφή του Νικόλη μετά από 8 μήνες

Ο νεαρός μπακ γύρισε στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Αύγουστο.

Η επιστροφή του Νικόλη μετά από 8 μήνες

Το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού και μόλις στα 16 του χρόνια έγινε ο νεότερος σε ηλικία που επιλέχθηκε για το βασικό στάδιο. Ξεπέρασε ακόμα και τον Ρέτσο, ο οποίος ήταν 17 ετών όταν είχε πάει σε προετοιμασία.

Ο Νικήτας Νικόλης που είχε αποσπάσει τα θετικά σχόλια του Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε πολύ άτυχος, αφού τον Αύγουστο υπέστη ρήξη χιαστών. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών αναγκάστηκε σε πολύ μικρή ηλικία να μπει σε μία πολύ δύσκολη φάση και να ζήσει μία εμπειρία που μόνο ευχάριστη δεν του ήταν.

Όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πολύ σκληρά προκειμένου να επανέλθει στη δράση. Μάλιστα έχει κάνει πολύ προσεκτική δουλειά για να επανέλθει σε καλή κατάσταση και να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.

Ο Νικήτας Νικόλης εδώ κι αρκετό καιρό προπονείται μόνος του στον Ρέντη και ετοιμαζόταν για την επάνοδο του. Την Παρασκευή, ωστόσο επέστρεψε μετά από οκτώ μήνες σε προπόνηση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Έπιασε κανονικά δουλειά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και αυτό που θέλει είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος.