Πανόπουλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος εγώ για όλα τα κακά της Ξάνθης»

Διαβάστε την προσωπική δήλωση στην οποία προέβη την Παρασκευή (12/4) ο διοικητικός επικεφαλής της θρακιώτικης ομάδας.

Πανόπουλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος εγώ για όλα τα κακά της Ξάνθης»

Σε προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης προχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος. Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, όπως τονίζει και ο ίδιος, ο διοικητικός επικεφαλής της θρακιώτικης ομάδας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και όχι μόνο, ενώ υπερασπίστηκε τους Άρη Πιαλόγου και Νίκο Επιτρόπου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πανόπουλου:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει "στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας