Λαμία: Ψηλά στη λίστα Χάβου ο Μανούσος

Η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού ενδιαφέρει ιδιαίτερα την ομάδα της Φθιώτιδας και ταιριάζει στα «θέλω» του Έλληνα προπονητή.

Λαμία: Ψηλά στη λίστα Χάβου ο Μανούσος

Η Λαμία είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσει κινήσεις σε κέντρο και επίθεση, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Μάκη Χάβου.

Το Sportime αναφέρει ότι στη λίστα του Έλληνα προπονητή βρίσκεται και ο Γιώργος Μανούσος. Ο Έλληνα επιθετικός δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και σύντομα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα «θέλω» του Χάβου, αφού μπορεί να αγωνιστεί εύκολα στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, αποτελώντας ένα ακόμα όπλο μαζί με τον Μπαράλες στη φαρέτρα της Λαμίας.

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας σε πιθανή συνεργασία τους είναι οι τραυματισμοί που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Μάκης Χάβος είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Γιώργο Μανούσο, όταν βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕ Λεμεσού, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει τελικά η υπόθεση.