O Απόλλων έκανε στα Γιάννινα πρόωρη Ανάσταση (vid)

Με γκολ του Ναδάλες ο Απόλλων πήρε τεράστιο διπλό στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ (0-1) κι έκανε τεράστιο άλμα για την παραμονή του στην Super League.

O Απόλλων έκανε στα Γιάννινα πρόωρη Ανάσταση (vid)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Φόνσι Ναδάλες ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 32΄ ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Ένα γκολ, ωστόσο που δικαιούταν ο Απόλλωνας με την απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πανηγυρίσει νωρίτερα αν οι Αλμπάνης στο 10΄ και Ελμπάζ στο 12' ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν σαν να είχαν φύγει ήδη για τις διακοπές του Πάσχα. Και πάλι όμως τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 30΄ από την αψυχολόγητη ενέργεια του Κύργια πάνω στον Βιντάλ. Ο Παπαδόπουλος καταλόγισε το πέναλτι το οποίο σπατάλησε ο Κόντε.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του Κύργια αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο βοηθός είδαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Στο 67′ ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γκολ με τον Μανθάτη, αλλά ο ρέφερι χρέωσε με επιθετικό φάουλ τον Χαλκιαδάκη.

Με μια ματιά….

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ… είχε τον τερματοφύλακα Χουάντερσον σε εξαιρετική κατάσταση. Ο γκολκίπερ διάβασε τον Κόντε και έσωσε την εστία του στο πέναλτι, κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι της νίκης.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ… ο πρώτος σκόρερ του Κόντε δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στην εκτέλεση πέναλτι κι ενώ δεν υπήρχε ακόμη σκορ στον αγώνα και γιατί η άμυνα του πιάστηκε στον ύπνο στη φάση του γκολ που προήλθε από εκτέλεση πλάγιου άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: O Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του έκαναν αρκετά λάθη, σε βάρος και των δυο ομάδων.

Μικρογραφία

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 0-1
ΓΚΟΛ: 32' Ναδάλες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΑΡΤΕΣ: Βιντάλ - Ελμπάζ, Κύργιας, Χουάρες
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (74′ Χέλβιστ), Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Λίλα, Μιχαήλ, Καρανίκας (79′ Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Κόντε

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κύργιας, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (83′ Στόουκς), Ελμπάζ (75′ Κούρος), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες (79′ Μενδρινός)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ ΕΔΩ