Super League: Λυσάνδρου - Κοξένογλου για την προεδρία

Την Τρίτη το ΔΣ με θέμα την εκλογή νέου προέδρου μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Μπαταγιάννη

Super League: Λυσάνδρου - Κοξένογλου για την προεδρία

Συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και πρώτο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η Eκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη.

Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη είναι αυτή του Μηνά Λυσάνδρου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι υποψήφιος με προφανή την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που επρόκειτο να τεθεί και στην προηγούμενη σχετική διαδικασία όταν εξελέγη ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης. Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι το χαμηλό προφίλ του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εκλογή του.

Αντίπαλός του αναμένεται να είναι η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου. Θα έχει την υποστήριξη, φυσικά του Ατρόμητου αλλά και του ΠΑΟΚ. Η υποψηφιότητα της Κάτιας Κοξένογλου δείχνει ότι μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με την υποστήριξη του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης. Το όνομά του κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες αλλά «καίγεται» λόγω του πατέρα του, ο οποίος είναι υπό αποχώρηση από τη θέση του γενικού διευθυντή της Λίγκας.

Βέβαια έως την Τρίτη είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές επαφές μεταξύ των ομάδων και δεν αποκλείεται είτε να προκύψουν νέες υποψηφιότητες, είτε να αποσυρθούν κάποιες από αυτές που αναφέρθηκαν.