Ολυμπιακός: Μπλέκουν και... Λιόν για Φορτούνη!

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη φιγουράρει σε πολλά βρετανικά ΜΜΕ λόγω... Νόριτς, αλλά εμπλέκεται και το όνομα της Λιόν στους ενδιαφερόμενους μαζί με αυτά της Ρόμα και της Φενέρ. 
Ολυμπιακός: Μπλέκουν και... Λιόν για Φορτούνη!

Επικαλούμενα σενάρια από την Ελλάδα πολλές βρετανικές ιστοσελίδες αναφέρουν τον Κώστα Φορτούνη ως σοβαρό μεταγραφικό στόχο της Νόριτς. Η ομάδα που ανεβαίνει φέτος στην Premier League φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον διεθνή άσο, παρότι το τελευταίο διάστημα είχε αναφερθεί ότι σκάουτ της έχει υπό παρακολούθηση τον Γιώργο Μασούρα.

Το νεότερο που προκύπτει από αυτά τα δημοσιεύματα έχει να κάνει με εμπλοκή και της Λιόν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι πέραν της Ρόμα και της Φενερμπαχτσέ που έχουν επιχειρήσει δίχως επιτυχία να προσεγγίσουν τον Φορτούνη και να τον δελεάσουν για να πάρει απόφαση αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, αντίστοιχη προσπάθεια γίνεται και από την Λιόν.

Το θέμα Φορτούνη αναμένεται να λήξει το προσεχές διάστημα με συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό για επέκταση της συνεργασίας τους, παρά το έντονο ενδιαφέρον που έχει προκύψει από κάθε γωνιά της Ευρώπης...