Ραντεβού στα Τέμπη δίνει ο ΠΑΟΚ στους οπαδούς του

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συμβουλεύει τους οπαδούς του να μη μεταβούν στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ ούτε οργανωμένα ούτε μεμονωμένα, αλλά να περιμένει την αποστολή στα Τέμπη.

Ραντεβού στα Τέμπη δίνει ο ΠΑΟΚ στους οπαδούς του

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει να σεβαστούν την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να μην υπάρξει οποιασδήποτε μορφής μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λάρισα εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απευθυνόμενη στον κόσμο της ομάδας.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου» μάλιστα, αντιλαμβανόμενη τη «δίψα» τους να δουν την ομάδα πρωταθλήτρια μετά από τρεισήμισι δεκαετίες, συστήνει στους φιλάθλους να ταξιδέψουν αν θέλουν μέχρι τα Τέμπη και εκεί να περιμένουν την επιστροφή της αποστολής. Με την ελπίδα βέβαια να γυρίσουν όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη πανηγυρίζοντας τον τίτλο, που θα έρθει σε περίπτωση νίκης στο AEL FC Arena.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μετά από υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4, 19:00) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας. Τα ραντεβού μας ξεκινούν από τα Τέμπη!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ.