Φωτιές στην ΑΕΚ ανάβει η… Μπόκα

Η Ρόμα φέρεται να σκέφτεται την παραχώρηση του Πόνσε στο κλαμπ της Αργεντινής, ως αντάλλαγμα για τον Μπενεντέτο και στα Σπάτα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Φωτιές στην ΑΕΚ ανάβει η… Μπόκα

Νέα δεδομένα στο θέμα της παραμονής του Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ. Σημερινό δημοσίευμα της «corrieredellosport» ανέφερε πως η Ρόμα σκέφτεται να προσφέρει τον νεαρό επιθετικό ως αντάλλαγμα στην Μπόκα Τζούνιορ προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της να φτάσει σε ντιλ με το κλαμπ για τον Ντάριο Μπενεντέτο.

«Κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ και είναι μάλιστα απίθανο να αγοραστεί από τον ελληνικό σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά, στη Ρόμα σκέφτονται πως θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο ντιλ για τον Μπενεντέτο ως έμψυχο αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις», σημειωνόταν.

Φυσικά οι αναφορές αυτές ενεργοποίησαν τους ιθύνοντες τον «Δικέφαλο» που έκαναν άμεσα κάποια πρώτα τηλεφωνήματα για να διαπιστώσουν πόσο σοβαρές είναι οι αναφορές του ιταλικού Τύπου.

Σε κάθε περίπτωση η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο ως προς το ντιλ με τη Ρόμα. Υπάρχει η οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και αν ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο να μείνει στα Σπάτα τότε η ΑΕΚ απλά χρειάζεται να πληρώσει τα χρήματα που αναλογούν στην καλοκαιρινή συμφωνία της με τους Ρωμαίους.

Επομένως, το ζητούμενο είναι τι θέλει ο ποδοσφαιριστής και, πλέον, κατά πόσο μπορεί να τον ενδιαφέρει μια πιθανή επιστροφή στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπόκα.