«Σε δύσκολη θέση ο Τζούρτζεβιτς»

Τα σερβικά Μέσα εκτιμούν πως το μέλλον του συμπατριώτη τους στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο.

«Σε δύσκολη θέση ο Τζούρτζεβιτς»

Τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ξένων Μέσων. Οι Σέρβοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω απ’ αυτό το «παιχνίδι». Ρεπορτάζ στη Σερβία κάνει εκτενή αναφορά στον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Στο Λιμάνι περίμεναν πολλά από τον 24χρονο φορ, αφού προερχόταν από γεμάτη σεζόν και μάλιστα ήταν πολλοί στον Ολυμπιακό που τον είχαν πιστέψει. Ήρθε από την Παρτιζάν έχοντας σκοράρει τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Σερβίας σε πέντε συμμετοχές το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής στη Super League έχει κάνει 18 συμμετοχές και έχει τέσσερα γκολ.

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανάγκασαν τους Σέρβους να ασχοληθούν με τον Ούρος θεωρώντας πως και το δικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Οι συμπατριώτες του πιστεύουν πως και ο «Τζούκα» βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι ανάμεσα στους υποψήφιους γι’ αποχώρηση. Επισημαίνουν και εκείνοι πως οι επιδόσεις του όχι μόνο δεν είναι καλές, αλλά είναι κατώτερες απ’ αυτά που προσδοκούσαν στον Ολυμπιακό.

Προφανώς και στον Πειραιά τα περίμεναν αλλιώς τα πράγματα με τον Τζούρτζεβιτς και υπήρχαν υψηλές απαιτήσεις από εκείνον. Το τι θα γίνει με το μέλλον του είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα, όμως, ο Σέρβος δεν αισθάνεται και πολύ καλά.