Το τυπικό για Ντουρμισάι και Ολυμπιακό

Ο 22χρονος επιθετικός είναι… καπαρωμένος από τους Πειραιώτες και το μόνο που μένει για να τελειώσει η υπόθεση είναι τα τυπικά.

Το τυπικό για Ντουρμισάι και Ολυμπιακό

Τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα απασχολούν όλο και περισσότερο. Οι Πειραιώτες ρίχνουν ματιές σε διάφορες περιπτώσεις στο εξωτερικό. Καθημερινά προτείνονται δεκάδες ποδοσφαιριστές στην πειραϊκή ΠΑΕ και κάποιοι απ’ αυτούς εξετάζονται.

Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε γράψει πρώτα απ’ όλα θα «τρέξει» τις υποθέσεις που αφορούν σε ποδοσφαιριστές εντός των συνόρων. Μία τέτοια είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ο επιθετικός του Πανιωνίου, ο οποίος κλήθηκε πρόσφατα και στην Εθνική ομάδα ανήκει σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Για τον 22χρονο φορ της Νέας Σμύρνης είναι δεδομένη η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Είναι καθαρά τυπικό το θέμα να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και να γίνει δικός του. Ο Ντουρμισάι αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί ειλημμένη απόφαση να ενταχθεί στο ρόστερ.

Το μοναδικό που μένει σε αυτή την υπόθεση είναι το τυπικό μέρος. Αυτό είναι θέμα των δύο ομάδων και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ντουρμισάι με λίγα λόγια είναι παίκτης που θεωρείται καπαρωμένος από τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.