«Τρέλα» των Τούρκων για Φορτούνη και του παίκτη για Ολυμπιακό

Στην Τουρκία συνεχίζουν το… βιολί τους και τα δημοσιεύματα έρχονται σαν… καταιγίδα για ενδιαφέρον της Φενέρ για τον αρχηγό.

«Τρέλα» των Τούρκων για Φορτούνη και του παίκτη για Ολυμπιακό

Το αγαπημένο θέμα των Τούρκων έχει γίνει ο Κώστας Φορτούνης. Έτσι στη γειτονική χώρα ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Στην Τουρκία γράφουν ξανά για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Θεσσαλό χαφ, όμως, πλέον έχουν αρχίσει και αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης.

Ο Τούρκοι κάνουν λόγο για ρήτρα 20 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο που θα κάνει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό, όπως σας είχε γράψει το fosonline.gr. Φαίνεται να το παίρνουν απόφαση ότι πλέον τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Για τον Φορτούνη δεν είναι ο καλύτερος προορισμός η Τουρκία. Δεν «τρελαίνεται» να φύγει από τον Ολυμπιακό για τη γειτονική χώρα και έχει σκοπό να το κάνει μόνο για μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» τον ποδοσφαιριστή του το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης. Ο Φορτούνης θέλει να μείνει στον Πειραιά, ενώ και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι η αιχμή του δόρατος και την επόμενη σεζόν.