Η εντολή του Μαρτίνς στον Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το δεύτερο συνεχόμενο γκολ που σημείωσε και αποκάλυψε την οδηγία που του έχει δώσει ο κόουτς.

Η εντολή του Μαρτίνς στον Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε έχει αποδειχτεί πως είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του φετινού Ολυμπιακού. Θεωρείται η… κολόνα της ομάδας του Πειραιά και ένας πολύτιμος χαφ που κάνει τρομερή δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος χαφ σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κάτι που το έκανε για πρώτη φορά στην καριέρα του. Για τον Πέδρο Μαρτίνς παραμένει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, ενώ και ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα.

Τα όσα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν περνάνε απαρατήρητα στην πατρίδα του. Για τον Γκιγιέρμε γίνεται καθημερινή αναφορά στις επιτυχίες του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει στα… ψιλά το γεγονός πως σκόραρε για δεύτερο σερί μας.

Ο ίδιος μίλησε σε Μέσα της Βραζιλίας για το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του: «Είναι κάτι διαφορετικό και ικανοποιητικό για μένα να σκοράρω. Προσπάθησα να δώσω μία βοήθεια και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ο προπονητής που έχει ζητήσει να πατάω την αντίπαλη περιοχή», ήταν τα λόγια του Γκιγιέρμε.