Γκιγιέρμε, το «ρομπότ» του Ολυμπιακού

Ασύλληπτα τα όσα κάνει ο Βραζιλιάνος χαφ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Γκιγιέρμε, το «ρομπότ» του Ολυμπιακού

Από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του κάνει ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ αποδεικνύεται «κολόνα» για τον Ολυμπιακό και στο Αγρίνιο σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Ο 28χρονος χαφ έχει κάνει 30 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών σε όλες τις διοργανώσεις και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο σημαντικές μονάδες του Ολυμπιακού. Ο Γκιγιέρμε είναι ένα… ρομπότ για τους «ερυθρόλευκους», ένας ποδοσφαιριστής που παίζει ακατάπαυστα.

Είναι μία περίπτωση με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον τρόπο που τον έχει διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Στα 30 παιχνίδια που έχει παίξει ο Γκιγιέρμε ο έχει ξεκινήσει βασικός στα 29! Μπήκε ως αλλαγή μόνο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν έπαιξε μόλις 8 λεπτά.

Επίσης στα 30 ματς που έχει αγωνιστεί δεν έχει ολοκληρώσει το ενενηντάλεπτο μόλις τρεις φορές. Συγκεκριμένα στο εκτός έδρας ματς με τη Μπέτις βγήκε στο 81’, στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη βγήκε στο 84’ και στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τη Ξάνθη αντικαταστάθηκε στο 55’.

Είναι ασύλληπτα τα όσα έχει κάνει ο Γκιγιέρμε και ο ρυθμός με τον οποίο αγωνίζεται από τη στιγμή που τον έβαλε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Για τον 28χρονο χαφ θυμίζουμε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τη Βραζιλία, αλλά ο ίδιος ούτε που σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό.