Κανένα unfair ΠΑΟΚ κατά τον Μάτος - "Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που κλαίγονται"

Προκλητικές δηλώσεις από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος. Πως σχολίασε το unfair γκολ που πέτυχε ο «δικέφαλος».

Κανένα unfair ΠΑΟΚ κατά τον Μάτος - "Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που κλαίγονται"

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στη Λαμία, μίλησε στην κάμερα του Open TV και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται για unfair γκολ που πέτυχε ο Ενρίκε.

Θυμίζουμε πως ο Μάτος ήταν εκείνος, ο οποίος έδωσε την ασίστ, για να ανοίξει το σκορ ο «δικέφαλος του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο Βραζιλιάνος σε εκείνους που διαμαρτύρονται πως οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τήρησαν το fair play τόνισε:

«Στην Ελλάδα υπάρχει λάθος νοοτροπία. Οι παίκτες κοιτάζουν να πέφτουν συνεχώς κάτω και έτσι χάνεται και ο ρυθμός και ο χρόνος του παιχνιδιού. Εγώ είμαι Βραζιλιάνος και θέλω να παίζεται σωστά και τίμια το ποδόσφαιρο. Εννοείται πως αν ήταν φάουλ θα το δεχόμασταν. Και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συνέβη κάτι ανάλογο, με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να παθαίνει τράβηγμα και εμείς να σταματάμε. Αυτό είναι το νόημα του fair play. Πρέπει να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο και κλαίγονται!».

Για το γεγονός ότι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον τίτλο είπε:

«Η Λαμία είναι μία ομάδα που αμύνθηκε καλά, όμως ο Πέδρο Ενρίκε ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και μας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, αλλά οφείλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Για το κύπελλο δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Τέλος, για τα γκολ που πετυχαίνει είπε:

«Θέλω η ομάδα να παίζει καλά. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω γκολ, αλλά μου αρέσει να σκοράρω και θέλω να πετύχω και άλλα!»