Δέλλας: «Ο Ολυμπιακός παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε για την εικόνα που έχει σχηματίσει από τον φετινό Ολυμπιακό.

Δέλλας: «Ο Ολυμπιακός παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ» (vid)

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, ο Τραϊανός Δέλλας έσπευσε να κάνει μία τρόπον τινά σύγκριση των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Πρώτον και οι δύο έχουν πολύ καλό ρόστερ. Δεύτερον, ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισορροπημένος σε όλη τη διάρκεια. Ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά, πιο επιθετικό, πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Η βαθμολογική θέση των ομάδων είναι σωστή».

Για το ματς είπε τα εξής: «Νομίζω ότι το σκορ δεν μας επιτρέπει πολλά για το ματς. Είχαμε πάλι δύο πρόσωπα, αρκετά καλό πρώτο με μια ποιοτική ομάδα και πολύ κακό δεύτερο. Το πληρώσαμε και με ΑΕΚ και με Ολυμπιακό. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα ειδικά στο δεύτερο. Κι αυτό με απασχολεί περισσότερο. Σίγουρα η έκταση σκορ είναι τέτοια που δεν σηκώνει πολλές κουβέντες».

«Πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα, έκλεισε ένας κύκλος αγώνων με τους μεγάλους και δυστυχώς δεν πήραμε κάτι. Αν ψάχνουμε θετικά είναι ότι τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα έχουν να μάθουν πολλά με τέτοιους αντιπάλους. Θα έχουμε κέρδη μελλοντικά. Μπορεί αυτή τη στιγμή να τα βλέπουμε όλα μαύρα και ο κόσμος να απογοητεύτηκε, το μέλλον όμως θα δείξει αν αυτά τα ματς έχουν κέρδος. Πιστεύω ότι θα έχουν. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι υλικό έχω».