Κουβέντα Ολυμπιακού για τον Λιάβα

Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τον 18χρονο στόπερ του Παναιτωλικού.

Κουβέντα Ολυμπιακού για τον Λιάβα

«Χτενίζει» την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός και είναι προτεραιότητα του να κλείσει τα εντός συνόρων κεφάλαια του. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιώργος Λιάβας. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού είναι μία περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός και παίκτης που τον έχουν τσεκάρει σε αρκετά ματς. Και στο Αγρίνιο επιμένουν πως οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του νεαρού στόπερ.

Δεν περιμένουν το αποψινό ματς για να βγάλουν συμπεράσματα, αλλά είναι μία καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν μία κουβέντα για τον Γιώργο Λιάβα. Ο 18χρονος στόπερ είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Αγγλία είχε σκοράρει σε εκείνο το 2-2.

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τον πιτσιρικά του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από έναν τραυματισμό το τελευταίο διάστημα και είχε χάσει τα ματς με ΠΑΣ, Αστέρα και Πανιώνιο, ενώ με τον ΠΑΟΚ δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε παίξει για 14 λεπτά.