Ο παίκτης που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, θέλει η ΑΕΚ και είδε ο Ολυμπιακός

Όλη η αλήθεια για το φλερτ των μεγάλων με τον εξτρέμ του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστο Αλμπάνη.

Ο παίκτης που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, θέλει η ΑΕΚ και είδε ο Ολυμπιακός

Είναι σίγουρα ένας από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές και ήδη απασχολεί τουλάχιστον τρεις ομάδες. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος πριν από ένα χρόνο οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League και την επιστροφή της στη Super League.

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Αλμπάνης είχε μπει στο μάτι κάποιων ομάδων. Κυρίως όμως του ίδιου του Απόλλωνα, ο οποίος έσπευσε με τη λήξη του πρωταθλήματος να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του. Ετσι, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από την Καλαμπάκα πήγε έμαθε ποδόσφαιρο στη Γερμανία (ακαδημίες Βέρντερ, Άιντραχτ, Φράιμπουργκ), έχει συμβόλαιο μερ την ομάδα της Ριζούπολης έως το 2020.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένα οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται. Η πρώτη έχει πάει ουκ ολίγες φορές -και πέρυσι στη Football League- στη Ριζούπολη για να τον δει. Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο και γι' αυτό πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επικοινωνήσει ήδη με το αφεντικό του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Όμως και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ανύποπτο χρόνο υπήρξε επαφή με τον Απόλλωνα χωρίς όμως αυτή να προχωρήσει θετικά.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, γεύση από Αλμπάνη πήρε την περασμένη Κυριακή ο Φρανσουά Μοντέστο. Βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης και παρακολούθησε τον αγώνα του Απόλλωνα με την Λάρισα. Ένα ματς στο οποίο ο Αλμπάνης πέτυχε δύο γκολ -το ένα μάλιστα εξαιρετικό- και είχε γενικά πολύ καλή απόδοση. Προφανώς και στο μπλοκάκι του έχει πλέον σημειωμένο το όνομά του.