Βλέπει Φορτούνη και...τρέμει ο Δέλλας!

Οι μεγάλες ζημιές που έχει κάνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού στον προπονητή του Παναιτωλικού.

Βλέπει Φορτούνη και...τρέμει ο Δέλλας!

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει γενικά κακή παράδοση ως προπονητής (σε ΑΕΚ, Ατρόμητο και Παναιτωλικό) όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης που του έχει προκαλέσει τα μεγαλύτερα προβλήματα σε αυτή τη διαδρομή του στους πάγκους είναι αναμφίβολα ο Κώστας Φορτούνης!

Τι θυμάται ο Δέλλας από τον Φορτούνη;

Ότι ήταν εκείνος που είχε δώσει την ασίστ στον Φράνκο Χάρα για το γκολ στο ΟΑΚΑ που είχε αποκλείσει την ΑΕΚ από το Κύπελλο, ενώ είχε πάρει 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο. Η ΑΕΚ που έπαιζε τότε στη δεύτερη κατηγορία και ήταν κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, στα πρώτα προπονητικά βήματα του Δέλλα.

Ότι ήταν αυτός που είχε βάλει τα δύο τελευταία γκολ του Ολυμπιακού στο 4-0 στο Καραϊσκάκη, την περίοδο 2015-16. Εκείνο το παιχνίδι ήταν το τελευταίο και για τον Δέλλα στον πάγκο της Ένωσης, καθώς αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του.

Ότι σε ένα άλλο 4-0, στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος την ίδια αγωνιστική περίοδο μάλιστα, ο Φορτούνης είχε βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα και τότε είχε κλείσει το σκορ απέναντι στην δεύτερη ομάδα της προπονητικής καριέρας του Δέλλα.

Και ότι στο περσινό Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (πάλι!) 4-0, ο Κώστας Φορτούνης είχε πετύχει γκολ για την ομάδα του και είχε δώσει και μία ασίστ στον Ανσαριφάρντ...

Δεν τα λες και λίγα. Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πάνω σε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα έχει στο ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο ο προπονητής του Παναιτωλικού στραμμένη την προσοχή του ώστε να τον αναχαιτίσει και να μην «την...ξαναπατήσει». Ξέρει από το παρελθόν των αναμετρήσεών τους ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο...