Λοκομοτίβ Μόσχας και Λιόν βλέπουν Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

Η ρωσική και η γαλλική ομάδα θα έχουν απεσταλμένο στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, με τα βλέμματά τους στραμμένα σε παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Λοκομοτίβ Μόσχας και Λιόν βλέπουν Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

Δεν αποτελεί πλέον είδηση ο χορός «κατασκόπων» σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το φοβερό είναι ότι δεν γίνεται ταξίδι από ξένες ομάδες μόνο για τα εντός έδρας ματς των «ερυθρολεύκων», αλλά και για τα παιχνίδια που δίνει στην επαρχία.

Για παράδειγμα, στο Αγρίνιο θα βρίσκονται «κατάσκοποι» από δύο ξένους συλλόγους. Η μεν πρώτη είναι η πρωταθλήτρια Ρωσίας, Λοκομοτίβ Μόσχας που προφανώς κάνει το ταξίδι στην Αιτωλοακαρνανία όχι για να δει κάποιον παίκτη του Παναιτωλικού, αλλά για έναν «ερυθρόλευκο» χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το όνομά του.

Η δεύτερη ομάδα που θα είναι παρούσα στα επίσημα του γηπέδου του Παναιτωλικού θα είναι η Λιόν, στο ρεπορτάζ της οποίας έχουν γραφτεί τα ονόματα των Μαντί Καμαρά και Παπέ Σισέ.

Η ουσία είναι ότι οι δύο συγκεκριμένες ομάδες για να μην περιορίζονται μόνο στα παιχνίδια του Καραϊσκάκη και να προγραμματίζουν ταξίδια στην επαρχία, πάει να πει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος.