Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο αποκλεισμός των Νάτχο και Μιράντα

Η απουσία του Νάτχο και του Μιράντα από την αποστολή του Ολυμπιακού για το Αγρίνιο οδηγεί σε συμπεράσματα για τους δύο παίκτες.

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει ο αποκλεισμός των Νάτχο και Μιράντα

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τους Μπίμπαρς Νάτχο και Ροντερίκ Μιράντα εύλογα δημιουργεί συνειρμούς σχετικά με το μέλλον δύο ποδοσφαιριστών που εδώ και καιρό μοιάζουν εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν.

Για τον Μιράντα ήδη στην Αγγλία θεωρούν σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην Γουλβς στην οποία ανήκει και εκεί θα ψάξει ευκαιρία παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ ή θα δοθεί ξανά δανεικός κάπου αλλού. Στον Ολυμπιακό έπαιξε αρκετά στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σταδιακά έμεινε μακριά από την ενδεκάδα και πλέον είναι και εκτός αποστολής, σε παιχνίδι μάλιστα στο οποίο ο Μαρτίνς έχει προαναγγείλει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα πολύ.

Ο Νάτχο έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αναζητηθεί λύση για τη διακοπή της συνεργασίας. Ο Ισραηλινός έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια, αλλά είναι μακριά από τις προσδοκίες που υπήρχαν η γενικότερη απόδοσή του, με συνέπεια να θεωρείται βέβαιο τουλάχιστον αυτή τη τη στιγμή ότι στο τέλος της σεζόν θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Με πολλές ρωσικές ήδη να ενδιαφέρονται. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό ίσως να σημαίνει ότι οι αποφάσεις οδεύεουν προς την οριστικοποίησή τους.

Θα περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο και με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά ο Μαρτίνς έχει τον Σέρβο στο πλάνο για το αυριανό ματς ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός στόπερ. Διότι λογικά και ο Βούκοβιτς δεν θα είναι στο επόμενο πρότζεκτ του Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή...

Όλα αυτά με την υποσημείωση ότι στις μεταγραφές και ειδικά όταν υπάρχουν συμβόλαια εν ισχύ, πολλά πράγματα αλλάζουν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και της προετοιμασίας. Οπότε ας περιμένουμε για τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με τους συγκεκριμένους παίκτες.