Από πέρσι είχε «σταμπάρει» ο Ζαρντίμ τον Καμαρά

Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός της Μονακό παρακολουθούσε τον Αφρικανό άσο από την εποχή που έπαιζε στην Αζαξιό.

Από πέρσι είχε «σταμπάρει» ο Ζαρντίμ τον Καμαρά

Ο Ολυμπιακός με τον Φρανσουά Μοντέστο πρόλαβε ομάδες από την 1η κατηγορία Γαλλίας και απέκτησε τον Γενάρη του 2018 τον Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό. Μια από τις ομάδες που είχε «σταμπάρει» τον Αφρικανό άσο ήταν η Μονακό.

Οπότε, καμία απολύτως έκπληξη δεν προκαλούν τα όσα διαδίδουν τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Καμαρά.

Είναι ένας παίκτης που του άρεσε στους Μονεγάσκους και κυρίως στον Ζαρντίμ από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αζαξιό στη Β’ Γαλλίας. Έχοντας λοιπόν μία χρονιά γεμάτη με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, άρα και με περισσότερες παραστάσεις στα πόδια του, είναι απολύτως λογικό ο Ζαρντίμ να εξακολουθεί να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση.

Βέβαια, σε όλα αυτά θα πρέπει να υπολογίσουμε κάτι που έχει τη σημασία του. Το γεγονός ότι ο Καμαρά έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και η ρήτρα του είναι πάνω από 25 εκ. ευρώ. Όποιος τον θέλει δηλαδή, θα πρέπει να «ματώσει» οικονομικά…