Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στο Αγρίνιο

Η ευστοχία του Παναιτωλικού και οι αντιδράσεις της άμυνας των Πειραιωτών αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στο Αγρίνιο

«Είναι από τις ομάδες που μας αρέσει να αντιμετωπίζουμε, έχει ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική φιλοσοφία και είναι από τις λίγες που δεν κλείνεται», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δίνοντας το στίγμα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αγρινίου πράγματι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά είναι γεγονός πως δεν είναι και εύκολος αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να φύγει από την Αιτωλοακαρνανία με τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να γιατρέψει «ασθένειες» που τον έχουν πληγώσει όλη τη σεζόν.

Ακόμα και στο τελευταίο του ματς με τον Ατρόμητο παρουσιάστηκαν τα γνωστά προβλήματα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο Ολυμπιακός δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, ενώ μέσα στο 2019 συνηθίζει στα πρώτα 2-3 σουτ να παραβιάζεται η εστία του. Με τον Ατρόμητο τον έσωσε το δοκάρι στο 2’, αλλά σε γενικές γραμμές το ξεκίνημα του ήταν πάλι προβληματικό.

Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που έχει μεγάλη ευστοχία. Σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και είχε κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού και στον πρώτο γύρο κι ας είχε προηγηθεί με 2-0. Οι Αγρινιώτες είχαν μειώσει σε 2-1 και απειλούσαν με ισοφάριση.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σκοράρει ένα γκολ ανά 5,7 προσπάθειες. Συνολικά έχει 32 γκολ σε 182 τελικές. Μετά τον ΠΑΟΚ είναι η πιο εύστοχη ομάδα του πρωταθλήματος και για τον Ολυμπιακό το ματς στο Αγρίνιο δεν θα είναι απλό αν εμφανίσει τις ασθένειες των προηγούμενων αγώνων.