Κερκίδα για οπαδούς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός θα διαθέσει 400 εισιτήρια για τους μεμονωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα μεταβούν στο γήπεδο την Κυριακή. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Κερκίδα για οπαδούς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δοκιμάζεται την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός που έχει μπροστά του ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Η ομάδα του Πειραιά έχει ως στόχο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα μόνο με νίκες και αυτό σκοπεύει να κάνει και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα από την αστυνομία μεμονωμένα θα μπορέσουν να προσέλθουν στο γήπεδο του Αγρινίου οι φίλοι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας σε περίπτωση που προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα προσέλθουν στη θύρα 3 του γηπέδου. Ο Παναιτωλικός είναι υποχρεωμένος να διαθέσει μέχρι 400 εισιτήρια για τους οπαδούς των Πειραιωτών.

«Σε περίπτωση που προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), αυτοί να φιλοξενηθούν στην κερκίδα της θύρας 3 και να διατεθούν μέχρι τετρακόσια (400) εισιτήρια σε αυτούς σύμφωνα με τα ισχύοντα. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το τμήμα 6 της θύρας 3 να παραμείνει ΚΕΝΟ φιλάθλων για λόγους ασφαλείας (ζώνη ασφαλείας)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ελληνικής αστυνομίας έπειτα από τη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας.

Επίσης η αστυνομία αναφέρει πως ο κ. Βασιλειάδης έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού: «Να αποκλεισθεί η πρόσβαση στο γήπεδο όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή κατέχουν εισιτήρια και προσέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση μη τηρώντας τα μέτρα που αποφασίσθηκαν σύμφωνα με το από 29/03/2019 Πρακτικό Σύσκεψης, καθώς και της υπ’ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/168235/ 5545/251/164 από 05/04/2019 Απόφαση κ. Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο γήπεδο του Παναιτωλικού, κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».