Κουλιμπαλί: Λέει όχι στην ανανέωση με Παναθηναϊκό, τον... ζαχαρώνει η ΑΕΚ

Η πρόταση που περιμένει από το εξωτερικό και ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» που απασχολεί τους «πράσινους»

Κουλιμπαλί: Λέει όχι στην ανανέωση με Παναθηναϊκό, τον... ζαχαρώνει η ΑΕΚ

Είναι από τις περιπτώσεις παικτών που είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσει ιδιαίτερα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, στον οποίο ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προτείνει νέο συμβόλαιο.

Όπως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απαντήσει αρνητικά και δεν αποκλείεται αυτό να έχει σχέση με το ενδιαφέρον άλλης ομάδας. Συγκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ο Κουλιμπαλί απασχολεί έντονα την ΑΕΚ.

Ο Αφρικανός μπακ διαθέτει τα χαρακτηριστικά του αμυντικού που αναζητά η ΑΕΚ ενώ αρέσει ιδιαίτερα στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Κουλιμπαλί θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Αυτό που εδώ και καιρό είναι γνωστό είναι ότι ο Κουλιμπαλί αναζητά ομάδα εκτός Ελλάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Προς στιγμήν όμως δεν έχει βρει και όσο δεν βρίσκει δεν κλείνει και την πόρτα της ΑΕΚ.

Στο συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο προστίθεται και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Αν και φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους οι δύο περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να συνδεθούν με μια ανταλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων.