Ολυμπιακός: Πιο ψηλά ο Ματέο Γκαρσία από τον Μπρούνο

Για την ώρα ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη που ανήκει στην Λας Πάλμας φέρεται να κερδίζει την «κούρσα» από τον Βραζιλιάνο άσο του Ατρομήτου.

Ολυμπιακός: Πιο ψηλά ο Ματέο Γκαρσία από τον Μπρούνο

Για τον Ολυμπιακό αυτό που προέχει είναι να ξεμπερδεύει άμεσα με τις υποθέσεις των Φορτούνη και Σα που έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ειδικά του Σα στην Πορτογαλία το έχουν δεδομένο.

Αφού θα τελειώσουν με τους δύο «ερυθρόλευκους» άσους, τότε θα κοιτάξει να ολοκληρώσει σιγά-σιγά το παζλ με τις επιλογές από την εγχώρια αγορά. Οι Βέλεθ, Ντουρμισάι και Ματέο Γκαρσία είναι ψηλά στη λίστα. Ο Ντουρμισάι θα πρέπει να θεωρείται «καπαρωμένος», μιας και αν δεν εμφανιστεί κάποια πρόταση από το εξωτερικό, τότε θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και θα φανεί το καλοκαίρι αν θα παραμείνει στο λιμάνι ή θα παραχωρηθεί δανεικός…

Από εκεί και πέρα, ο Βέλεθ του Άρη είναι μία αξιόπιστη έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας (όχι για βασικός) και αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για τον Ματέο Γκαρσία; Επειδή τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα και το όνομα του Μπρούνο του Ατρομήτου, πράγματι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν «γκελ» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Μαρτίνς εισηγηθεί την απόκτηση κάποιου εξτρέμ από την Σούπερ Λίγκα, αυτός θα είναι ο Ματέο Γκαρσία…

Για να συμβεί όμως το οτιδήποτε, θα πρέπει να φύγει και ο Απρίλιος, να ολοκληρωθεί η Σούπερ Λίγκα στις 5 Μαϊου και από την επόμενη κιόλας μέρα θα κοιτάξει να «φουλάρει» για κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν φέτος στο πρωτάθλημα, παρακολουθώντας φυσικά και παίκτες από το εξωτερικό για να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.