Επιστρέφει στη δράση ο Ουγκράι μετά από 5 μήνες

Όλα δείχνουν πως ο Ρόλαντ Ουγκράι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (8/2). 

Επιστρέφει στη δράση ο Ουγκράι μετά από 5 μήνες

Ο Ατρόμητος μετράει τρεις αγώνες χωρίς βαθμό και πλέον η αναμέτρηση της Δευτέρας (8/2) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 27η αγωνιστκή της Σούπερ Λιγκ, είναι σημαντική για το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να «πονοκεφαλιάζει» αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του τιμωρημένου Μάντσον.

Στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει ο Ρόλαντ Ουγκράι μετά από 5 μήνες. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έχει ανεβάσει «στροφές» και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Επίσης, στα δυτικά προάστια χαμογελούν καθώς ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι πολύ καλύτερα. Ο νεαρός μπακ έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Εθνική Ελπίδων και τον είχε κρατήσει εκτός «μάχης» με τον Ολυμπιακό.