«Θα κοστίσει 150 εκατομμύρια ευρώ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προσδιόρισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του το ύψος στο οποίο θα φτάσει το κόστος του νέου σπιτιού του «Δικεφάλου».

«Θα κοστίσει 150 εκατομμύρια ευρώ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/4) ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην περιοχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του «Δικεφάλου» οι κύριοι Παπαδόπουλος, Δημογιάννης και Κυριάκος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Ζέρβα για τις τελευταίες εξελίξεις. Λίγο αργότερα ο υποψήφιος δήμαρχος της συμπρωτεύουσας παραχώρησε δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis 95,5 FM και τόνισε ότι θα δημιουργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε ότι τα έργα θα γίνουν με γνώμονα το καλό της περιοχής.

«Ζητήσαμε μια ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε όλα τα νέα με τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ομάδας. Σήμερα που συναντηθήκαμε είχα στα χέρια μου ένα αντίγραφο από ένα λαχείο υπέρ της ανεγέρσεως του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, όπου η κλήρωση γινόταν σαν σήμερα το 1959. Συζητήσαμε για αυτό το σχέδιο 60 χρόνια μετά και την ίδια ημέρα. Είναι σημαδιακό αυτό. Επίσης συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να γίνει στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης. Το κόστος θα φτάσει στα 150.000.000 ευρώ. Υπάρχει εξασφαλισμένη αδειοδότηση και αυτή είναι η διαφορά με το έργο ανάπλασης της ΔΕΘ», σχολίασε σχετικά ο κ. Ζέρβας.