Tη Δευτέρα (8/4) η συνάντηση Βασιλειάδη και Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση

Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με την επιτροπή της ΕΠΟ θα γίνει τη Δευτέρα (8/4) με αντικείμενο συζήτησης το φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Tη Δευτέρα (8/4) η συνάντηση Βασιλειάδη και Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση

Συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (8/4, 12.00).

Η Επιτροπή έχει εισηγηθεί να ισχύσει η απόφαση για αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα, αλλά να παραμείνουν 16 οι ομάδες τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη.

Αυτό σημαίνει απευθείας άνοδο δύο ομάδων της Football League και αυτόματο υποβιβασμό των δύο τελευταίων στη βαθμολογία της Superleague (άκυρο δηλαδή στη διεξαγωγή μπαράζ του 2ου της δεύτερης κατηγορίας με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας).

Παρόντες στη συνάντηση με τον υφυπουργό θα είναι οι Βαγγέλης Γραμμένος, Νίκος Βακάλης, Κώστας Βρακάς και Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ δεν θα παραβρεθεί ο Σωτήρης Μάρκου.

Ο Βασιλειάδης επιμένει να ισχύσει από την αμέσως επόμενη σεζόν η αναδιάρθρωση, με μειωμένες κατά δύο τις ομάδες της ανώτερης κατηγορίας, ωστόσο αντιτίθενται οι ΠΑΕ και η πλειοψηφία των εκπροσώπων της ΕΕΠ. Στο πλευρό του, ωστόσο, έχει τις ομάδες της Football League.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τρίτη (9/4) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.