Τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ...

Μπορεί ο Αραούχο να είναι το «hot» όνομα των ημερών, όμως άλλες υποθέσεις επείγουν για τους «κιτρινόμαυρους».

Τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ...

Πολύ από «Αγιά Σοφιά» και Σέρχιο Αραούχο έχει η επικαιρότητα της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Από τη μία η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, η «Δικέφαλος 1924», διοχετεύουν στο ρεπορτάζ τον ενθουσιασμό τους για την πορεία των εργασιών στο οικόπεδο της «Ένωσης», από την άλλη οι ρεπόρτερ του «Δικεφάλου» αναζητούν εναγωνίως το πώς και το κατά πόσο εύκολο είναι να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στα Σπάτα ο Αργεντινός σέντερ φορ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο, τα πράγματα είναι απλά: Οι εργασίες συνεχίζονται, ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος ενώ η επίσημη ενημέρωση πλέον καθώς και το φωτογραφικό υλικό, θα παρατίθενται σε τακτικότατη βάση. Απαιτείται αναμονή και υπομονή.

Όσο για την ΑΕΚ και τον Αραούχο, εκεί είναι νωρίς για να διακινδυνεύσει κανείς να πει τι θα συμβεί. Ο παίκτης ανήκει στη Λας Πάλμας (παίζει ως δανεικός στον «Δικέφαλο»), το κασέ του είναι υψηλό ενώ σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο έχει ήδη τρεις άλλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του (πέρας της «Ένωσης» και του συλλόγου του στα Κανάρια Νησιά).

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι νωρίς για προβλέψεις. Αρχές Απριλίου δεν μπορεί να προδικάσει κανείς τι θα γίνει με τον Σέρχιο. Πέρσι υπέγραψε τον νέο του δανεισμό με τους «κιτρινόμαυρους» στο τέλος του Αυγούστου. Θα παίξει ρόλο και αν θα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λας Πάλμας, αλλά και άλλες παράμετροι.

Επομένως και σε αυτό το ζήτημα συνίσταται αναμονή και υπομονή. Και δεν είναι ψέμα πως άλλες υποθέσεις «καίνε» τη διοίκηση του «Δικεφάλου». Όπως τα ντιλς για τις ανανεώσεις των Σιμόες και Χριστοδουλόπουλο, η απόφαση για το αν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα με τον Λιβάγια (1.800.000 ευρώ!) αλλά και η νέα πρόταση στον Βράνιες για αναπροσαρμογή του δικού του συμβολαίου (παίρνει λίγα και... γκρινιάζει).

Πρώτα αυτοί λοιπόν και μετά ο Αραούχο...