Το ενδιαφέρον για τον Σισέ και το Κόπα Άφρικα

Τι γίνεται με το μέλλον του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού και γιατί δεν βιάζεται ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός.

Το ενδιαφέρον για τον Σισέ και το Κόπα Άφρικα

Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Παπέ Σισέ. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα φέρουν πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάνει μία αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά, ενώ λέγεται πως τον περασμένο Ιανουάριο είχε απορριφθεί μεγάλη πρόταση γι’ αυτόν.

Στο ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε άνθρωπο της η Λιόν και σύμφωνα με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τσέκαρε τον Παπέ Σισέ. Ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να ασχολείται με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, όμως, θυμίζουμε πως το πιο έντονο ενδιαφέρον είναι από γερμανικούς συλλόγους.

Πάντως για τον Σισέ έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας για να δούμε τι πραγματικά θα γίνει. Είναι παίκτης που θα μας απασχολήσει, αλλά ούτε ο ίδιος βιάζεται, ούτε και ο Ολυμπιακός για να τον δώσει.

Θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Παπέ Σισέ θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Σενεγάλης. Είναι μία διοργάνωση που θα προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων και ο στόπερ του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να εκτινάξει την ποδοσφαιρική του αξία.