«Τέλος» ο Γκαρθία- Ο ρόλος του Ιμπαγάσα

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Καταλανός τεχνικός μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Ιμπαγάσα συνεργάτης του Κόντη.

«Τέλος» ο Γκαρθία- Ο ρόλος του Ιμπαγάσα

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Καταλανός προπονητής αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη ο 44χρονος τεχνικός δεν μπορούσε να συνεχίσει στον σύλλογο.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

Επί της ουσίας ο Όσκαρ Γκαρθία μετά απ’ όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ήταν κάτι που το είχαν καταλάβει όλοι στο Ρέντη από την Τρίτη το πρωί. Ο Καταλανός και οι συνεργάτες του είχαν δείξει διάθεση αποχώρησης και ο 44χρονος κόουτς έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης.

Συνεχίζει με Κόντη

Στα τέσσερα ματς που απομένουν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Χρήστο Κόντη στην τεχνική του ηγεσία ενώ συνεργάτης του αναλαμβάνει ο Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Έλληνας τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας όταν είχε απομακρυνθεί ο Τάκης Λεμονής και στη θέση του ερχόταν ο Όσκαρ Γκαρθία. Για τον Κόντη υπάρχει πολύ καλή άποψη και με αυτόν θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο της σεζόν. Οι αλλαγές και οι προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο θα συνεχιστούν, πάντως και δεν αποκλείεται εντός της νύχτας να έχουμε κι άλλες εξελίξεις.