Στην Εφέσεων σήμερα το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3, ενώ από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Στην Εφέσεων σήμερα το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Νέο επεισόδιο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός του ΟΑΚΑ, το οποίο διακόπηκε, θα παιχτεί σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα εκδικάσει σήμερα (04/04) την έφεση που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η πρωτοβάθμια επιτροπή είχε αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, πρόστιμο 94.500 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να συνεχιστεί κανονικά από το σημείο που διακόπηκε.

Δικαίωμα έφεσης είχαν τόσο οι δύο ομάδες, όσο και ο Αθλητικός Εισαγγελέας. Τελικά, μόνο ο Ολυμπιακός άσκησε έφεση, η οποία εκδικάζεται στις 16:00.

Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3, ενώ από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να οριστεί η ημερομηνία που θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα 21' της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Έφεση της της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1)της υπ΄αριθμ. 97/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2)της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και περί Α) της απόρριψης της υπ΄αριθμ. πρωτ. Super League 2457/19.3.2019 ενστάσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του Φ.Α. μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 17.3.2019 λόγω αντικανονικής διακοπής του αγώνα και Β) της κατακύρωσης του άνω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με το αρ. 21παρ.3 στ.Ι και ΙΙ ΚΑΠ με αποτέλεσμα 0-3 και την επιβολή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των προβλεπόμενων κατ΄αρ. 21 ΚΑΠ ποινών.