Η λογική του Μαρτίνς για την τελική κούρσα του Ολυμπιακού και ο Σολδάνο

Τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής για τα ματς που απομένουν και ο χρόνος του Αργεντινού επιθετικού.

Η λογική του Μαρτίνς για την τελική κούρσα του Ολυμπιακού και ο Σολδάνο

Τέσσερα ματς απομένουν μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του τρία ταξίδια. Συγκεκριμένα αυτή την Κυριακή θα πάει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια υποδέχεται τη Ξάνθη, ενώ έχει και τους αγώνες σε Λαμία και Λάρισα. Τρία ματς μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» και με στόχο το απόλυτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν σκοπεύει να πάει σε πειραματικές ενδεκάδες. Ακόμα και τώρα που υπήρχαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονταν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες ο Πορτογάλος τους έβαλε και έπαιξαν κανονικά με τον Ατρόμητο.

Σε μία τέτοια λογική θα πάει και στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια για πολύ κόσμο είναι αν θα δει τον Φράνκο Σολδάνο στα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός έχει παίξει ελάχιστα μέχρι τώρα και συγκεκριμένα έχει κάνει τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο και δύο στην Ελλάδα κάτι που μεταφράζεται συνολικά σε 203 αγωνιστικά λεπτά.

Πολύ μικρός χρόνος για έναν παίκτη που έδωσε «μάχη» η ομάδα για να τον αποκτήσει. Ο Μαρτίνς έτσι όπως φαίνεται η κατάσταση θα πορευτεί με τους Χασάν και Γκερέρο στα ματς που απομένουν. Κυρίως τον πρώτο εμπιστεύεται ο Πορτογάλος τεχνικός και σε αυτόν θα δώσει τον περισσότερο χρόνο.

Λεπτά μπορεί και να πάρει ο Σολδάνο, αλλά όχι αυτό που αναμενόταν ότι θα έπαιζε σερί ματς βασικός. Επομένως ο Αργεντινός μπορεί να σκέφτεται την προετοιμασία, να δουλέψει και να κερδίσει τον προπονητή του. Θέμα αποχώρησης του, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει.