Από τα χέρια του Μαρτίνς το πλάνο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Τι σχεδιάζει ο Πορτογάλος για το ερχόμενο καλοκαίρι, τα φιλικά της Πολωνίας και η σκέψη του για το β’ στάδιο της προετοιμασίας.

Από τα χέρια του Μαρτίνς το πλάνο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του είναι αυτός που τρέχει όλα τα θέματα για την ομάδα του Πειραιά και αυτό τον καιρό τακτοποιούν όλες τις λεπτομέρειες.

Η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά είναι ένα βασικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν. Ο Όπως έχετε διαβάσει στο «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει το αγαπημένο του Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί σε χωριό που βρίσκεται κοντά στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αναχωρήσουν από την Ελλάδα στις 24 Ιουνίου και να επιστρέψουν στις 6 Ιουλίου. Ακόμα, πάντως, δεν έχουν «κλειδώσει» οι ημερομηνίες κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Για να «κλειδώσουν» θα πρέπει να βρεθεί και το μέρος που θα φιλοξενήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο ο Ολυμπιακός θα δώσει και τα δυνατά του φιλικά παιχνίδια. Το β’ στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης και ο Μαρτίνς σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει απευθείας από την Πολωνία. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί με τον Μάρκο Σίλβα όταν ο Ολυμπιακός είχε φύγει από το Ζέεφελντ και είχε πάει στο Αφιόν για πέντε μέρες.

Κατά τα άλλα στην Πολωνία η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να έχουν κλείσει όλα τα φιλικά και να υπάρξει και ανακοίνωση για όλο το πλάνο της προετοιμασίας. Πάντως είναι ένα θέμα που το χειρίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του και θέλει τα πάντα στην εντέλεια. Θέλει το ξενοδοχείο να είναι δίπλα στο γήπεδο και αυτό το πέτυχε στην Πολωνία, ενώ θέλει και δυνατά φιλικά ματς και όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας.