Μποροβήλος: «Ξένοι διαιτητές και στους αγώνες για την παραμονή »

Ο Δημήτρης Μποροβήλος, μίλησε στον ARENA FM για τα φαινόμενα της διαιτησίας και εξέφρασε την επιθυμία του να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τα παιχνίδια παραμονής. 

Μποροβήλος: «Ξένοι διαιτητές και στους αγώνες για την παραμονή »

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, μίλησε στον ARENA FM και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και στους αγώνες που κρίνουν την παραμονή μίας ομάδας στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δώσει μαθήματα σωστής συμπεριφοράς. Δώδεκα χρόνια στη Λίγκα δεν διαμαρτυρόμαστε. Όταν δημιουργούνται θέματα που θίγουν την ομάδα μας, αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τις καταστάσεις.

Μιλάμε για τέσσερις αγωνιστικές και δεν είναι μόνο τα παιχνίδια της κορυφής που έχουν σημασία. Δικαιούνται και οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, να έχουν ξένους διαιτητές. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα διαιτητή, δεν δημιουργούμε προβλήματα γύρω από την διαιτησία, όμως δεν είναι θέμα καλύτερου ή χειρότερου διαιτητή.

Ένας ξένος έρχεται εδώ και κάνει ένα ματς και φεύγει. Στην πορεία, με τους ξένους διαιτητές θα υπάρξουν προβλήματα. Είναι θέμα αποδοχής. Αν κατεβαίνει ένας Έλληνας διαιτητής να σφυρίξει ένα ματς, και έχει ιστορικό με φιλίες, με συμπάθειες, με κουμπαριές κτλπ, τότε ο κόσμος δεν τον δέχεται».