Γκιγιέρμε: «Το έψαχνα το γκολ για τον γιο μου»

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη και την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα.

Γκιγιέρμε: «Το έψαχνα το γκολ για τον γιο μου»

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Γκιγιέρμε πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή του εις βάρος του σκορ. Ο 25χρονος χαφ στην πρώτη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει καταφέρει να αποδείξει ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και το μόνο που του έλειπε ήταν ένα γκολ. Εκείνο το σουτ που είχε κάνει με τη Μίλαν και η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα είχε κοντράρει και χρεώθηκε ως αυτογκόλ. Ο Γκιγιέρμε έχει κάνει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2.478 λεπτά. Το τρομερό με τον Βραζιλιάνο είναι πως από τα 29 ματς που έχει παίξει μόνο στα τέσσερα δεν έπαιξε ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Έχει κάνει δηλαδή 25 ενενηντάλεπτα με την φανέλα των Πειραιωτών στην πρώτη του σεζόν.

Το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο έγινε θέμα και στην πατρίδα του. Τα Μέσα της Βραζιλίας αφιέρωσαν χώρο στον Γκιγιέρμε, ο οποίος μάλιστα έκανε και δηλώσεις σε αυτά τονίζοντας:

«Ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Κάναμε ακόμα μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Ήμουν σε θέση να σκοράρω και το σημαντικό για μένα ήταν ότι αφιέρωσα το γκολ στον γιο μου, τον Νταβίντ. Ήταν κάτι που το έψαχνα για να του το αφιερώσω. Το γκολ αυτό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και βοήθησε να νικήσουμε. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σερί νικών και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα την πρώτη χρονιά», ήταν τα λόγια του Γκιγιέρμε στους συμπατριώτες του.