Αρέσει στους Άγγλους ο Μασούρας, το «θέλω» του παίκτη

Ο αγγλικός σύλλογος τσέκαρε και την Κυριακή τον 25χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά.

Αρέσει στους Άγγλους ο Μασούρας, το «θέλω» του παίκτη

Δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ο Γιώργος Μασούρας. Ο 25χρονος εξτρέμ μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις, αλλά και ακόμα κι έτσι στο πρώτο ημίχρονο είχε τις καλές του στιγμές.

Πρώτα απ’ όλα είναι η εξαιρετική κίνηση που κάνει, αλλά δεν του πέρασε καλά τη μπάλα ο Κώστας Φορτούνης. Αν ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός είχε περάσει την κάθετη τότε έβγαινε μόνος απέναντι από τον Μπάλας Μέγιερι με αυξημένες πιθανότητες να σκοράρει. Είχε στο ενεργητικό του τη φάση που έχει τσιμπήσει ωραία τη μπάλα, αλλά τον έχει σταματήσει ο Μέγιερι.

Δεν είχε τη… σπιρτάδα που χρειαζόταν προκειμένου να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα του Ατρόμητου, αλλά και πάλι αρνητικός δεν ήταν. Ο Μασούρας είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στον Ολυμπιακό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η κίνηση που κάνει και βγαίνει σε θέση φορ είναι κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό όταν επιτίθεται. Οι εμφανίσεις του Μασούρα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Νόριτς έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Η Νόριτς είναι η ομάδα που τσεκάρει τον Έλληνα διεθνή.

Είχε άνθρωπο της στο ΟΑΚΑ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου υπήρχε σκάουτ της Νόριτς έχοντας το βλέμμα του στον Γιώργο Μασούρα. Στην Αγγλία αναφέρονται στον Έλληνα εξτρέμ επισημαίνοντας πως έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Η Νόριτς βρίσκεται στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ και πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο στην Premier League. Έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αυτόν τον κάνει με δεδομένο ότι θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Γίνεται αντιληπτό πως αν η Νόριτς ανέβει στην Premier League θα έχει την οικονομική δυνατότητα να ενισχύσει το ρόστερ της με τους ποδοσφαιριστές που θέλει.

Τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του τον Μασούρα τον κολακεύουν. Και ποιον ποδοσφαιριστή, άλλωστε δεν θα τον κολάκευε το ενδιαφέρον συλλόγου που επιστρέφει στην Premier League. Η επιθυμία του, ωστόσο, είναι διαφορετική αυτή τη στιγμή.

Δεν "ψήνεται" να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο. Πρώτα απ' όλα ένα παιδικό του όνειρο γίνεται πραγματικότητα και αγωνίζεται στην ομάδα που από μικρό υποστήριζε. Δεύτερον ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και να πάρει παιχνίδια με τη φανέλα του. Θεωρεί πως θα είναι καλύτερο και για την καριέρα του να "ψηθεί" μέσα από τις απαιτήσεις μίας μεγάλης ομάδας. Ο ίδιος δεν ασχολείται και δεν τον ενδιαφέρει να φύγει από τον Ολυμπιακό.