Επαναπατρισμό του Οτζίτζα θέλουν οι Βέλγοι

Να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να κάνουν δικό τους τον 29χρονο χαφ επιθυμούν ομάδες της πατρίδας τους. Σε πρώτο πλάνο Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Επαναπατρισμό του Οτζίτζα θέλουν οι Βέλγοι

Ο Οτζίτζα και ο Σεμπά είναι οι πρώτοι που πλήρωσαν το… μάρμαρο μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του Πειραιά και ήδη αποτελούν παρελθόν. Η είδηση πως ο πρώτος έχει τεθεί εκτός ομάδας έχει κάνει ήδη τον γύρο του Βελγίου. Είναι πρόσφατα τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του που ήθελαν συλλόγους να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Τώρα που τα πράγματα είναι πιο απλά η φημολογία φούντωσε κι άλλο. Για τον Οφόε υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον από Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ. Είναι πρόσφατα τα δημοσιεύματα πως οι δύο ομάδες τον έχουν στο… στόχαστρο τους. O 29χρονος χαφ έχει αγωνιστεί και με τις δύο φανέλες, αλλά πριν μερικές ημέρες είχε εκφράσει τη νοσταλγία του μέσω των social media για όσα είχε ζήσει στο Μπριζ.

Οι δύο πρώην ομάδες του παρακολουθούν στενά όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον Οτζίτζα και είναι βέβαιο πως θα κάνουν κίνηση. Θυμίζουμε πως βάσει της διάταξης της βελγικής Λίγκας οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας είναι υποχρεωμένες να έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό Βέλγων στο ρόστερ τους και στην αποστολή τους σε κάθε ματς.

Για τον Οτζίτζα θα γίνει κίνηση από το Βέλγιο, αλλά αυτό που επισήμαναν πάλι ήταν πως ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 3 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει χωρίς να πάρει κάποια χρήματα. Θα είναι μία περίπτωση που μπορεί να μοιάζει εύκολη για τους Βέλγους, αλλά δεν είναι και ακριβώς έτσι. Ο ίδιος στη διακοπή του πρωταθλήματος είχε βρεθεί στο Μπριζ…