Επίσημο αίτημα του Αστέρα Τρίπολης στον Περέιρα: Μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια μας

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στη Λάρισα και φρόντισε να τους δώσει επίσημο χαρακτήρα, ζητώντας ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επίσημο αίτημα του Αστέρα Τρίπολης στον Περέιρα: Μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια μας

Η διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Αρκάδες.

Παρά το γεγονός ότι σε τέτοια θέματα, ο Αστέρας δεν σηκώνει τους τόνους (ανακοινώσεις ή καυστικές δηλώσεις), οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αποφάσισαν να απευθυνθούν κατευθείαν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία. Ετσι, έστειλαν επίσημο αίτημα στον πρόεδρό της, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ζητώντας τον ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή Super League.

Οι άνθρωποι του Αστέρα θεωρούν ότι η διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στο παιχνίδι της Λάρισας ήταν καταδικαστική για την ομάδα τους και δεν στέκονται μόνο στο πέναλτι της ισοφάρισης της ΑΕΛ ή στον μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών σε τράβηγμα του Μανιά μέσα στην περιοχή, αλλά στην εν γένει διαιτητική συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα από τον Αθηναίο ρέφερι.

Επικαλείται δε την κοινή ομολογία και δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπο, περί "τραβηγμένων διαιτητικών αποφάσεων σε βάρος της ομάδας της Τρίπολης".