Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2: Σαν στο σπίτι του... (vids)

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε κατ' ουσία... εντός έδρας κόντρα στην Ξάνθη, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί και στην πορεία του προς τον τίτλο.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-2: Σαν στο σπίτι του... (vids)

Ο ΠΑΟΚ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα (1-2), κέρδισε την Ξάνθη στα Πηγάδια που ήταν μια μικρή Τούμπα, με την ακριτική ΠΑΕ να δίνει όπως είναι γνωστό περίπου 5.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών των ασπρόμαυρων.

Οι Θεσσαλονικείς από την αρχή είχαν τον έλεγχο αλλά με εξαίρεση τη φάση του Σφιντέρσκι (32’ απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς) που προήλθε από λάθος του Ντίρεσταμ, αδυνατούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Δείτε το 0-1:

Τη λύση την έδωσε ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33ο λεπτό (0-1) και με αυτό το γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα απέναντι σε μια… αναιμική Ξάνθη.

Δείτε το 0-2:

Στην επανάληψη ο Ενρίκε στο 68’ φάνηκε να καθαρίζει το ματς (0-2) για τον ΠΑΟΚ που είχε 2-3 καλές στιγμές ακόμη για να σκοράρει αλλά ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Δείτε το 1-2:

Η Ξάνθη στα τελευταία λεπτά μείωσε από το πουθενά με την κεφαλιά του Αλμέιδα (85’) αλλά από εκεί και πέρα τίποτα περισσότερο για την ακριτική ομάδα που δεν έχει σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος (72’ Μπρίτο), Καντά (62’ Κάστρο), Ντε Αμορίμ (78’ Σαρπόνγκ), Σιλά, Γέντρισεκ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (86’ Μίσιτς), Ζαμπά (63’ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σφιντέρσκι (66’ Ακπόμ).