Ολυμπιακός: Οι σκέψεις και οι... δυσκολίες του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Ατρόμητο

Μιλάει με τους διεθνείς και πράττει αναλόγως ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις και οι... δυσκολίες του Μαρτίνς για την ενδεκάδα με Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (31/3, 19:30) για την 26η αγωνιστική της Super League με στόχο μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση και θέαμα προς τιμήν του κόσμου που θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 23 ποδοσφαιριστές για το ματς και από αυτούς θα κληθεί να κόψει τους πέντε για την 18αδα. Το πιο δύσκολο όμως είναι να επιλέξει ποιους θα ξεκινήσει, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές του ομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει μερικές ανάσες στους διεθνείς, όπως για παράδειγμα στους Σισέ και Χασάν που έφτασαν μόλις το απόγευμα την Πέμπτης στην Αθήνα. Βέβαια, και οι δύο έχουν τεθεί στη διάθεσή του για το ματς.

Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Μαρτίνς και δεν επιθυμεί να τους επιβαρύνει περαιτέρω αν δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μιλήσει πρώτα με τους διεθνείς και θα πράξει αναλόγως.

Η πρόθεση του Μαρτίνς είναι να παρατάξει τους Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα και Χασάν. Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Μιράντα, Καμαρά, Ζιλ Ντίας και Γκερέρο.