Η συγκλονιστική στιγμή της αγωνιστικής ανήκει στον Μόρα (vid + pics)

Ο,τι και να συμβεί στα κυριακάτικα (31/3) παιχνίδια της Super League, η κορυφαία στιγμή της αγωνιστικής έλαβε χώρα στο AEL FC Arena και ανήκει στον Βαγγέλη Μόρα.

Η συγκλονιστική στιγμή της αγωνιστικής ανήκει στον Μόρα (vid + pics)

Δεν έχει να κάνει με το νικητήριο γκολ της ΑΕΛ, το οποίο σημείωσε ο ίδιος, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά σε μια ανατριχιαστική κίνηση, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο άσος της ΑΕΛ, λίγο πριν πέσουν τα φώτα της αναμέτρησης, κατευθύνθηκε σε μια διαφημιστική πινακίδα, που προτρέπει τον κόσμο να γίνεις δότης μυελού των οστών. Εσκυψε και την φίλησε...

Το "Save M.O.R.A.S.", που βλέπετε στην πινακίδα (αλλά και στην μπλούζα του) είναι πρωτοβουλία του ίδιου, η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε για χρόνια ο αδερφός του, Δημήτρης.

Ο Δημήτρης έφυγε από τη ζωή το 2015, νικημένος από την λευχαιμία, αλλά ο Βαγγέλης τον έχει πάντα μαζί του. Στο σώμα του (έχει τατουάζ με το πρόσωπό του), στο μυαλό του (στο γκολ έδειξε προς τον ουρανό), αλλά και στην ψυχή του, κάτι που απέδειξε το Σάββατο (30/3) και το αποδεικνύει κάθε μέρα...