Η Φενέρμπαχτσε στέλνει άνθρωπό της για Φορτούνη

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και έναν χρόνο ότι δεν τον ενδιαφέρει η Τουρκία, αλλά στην Πόλη συνεχίζουν τον βιολί τους.

Η Φενέρμπαχτσε στέλνει άνθρωπό της για Φορτούνη

Τι κι αν ο Κώστας Φορτούνης έχει διαμηνύσει με τον τρόπο του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην Τουρκία και πώς αν φτάσει η μέρα που θα φύγει από τον Ολυμπιακό, θα το κάνει μόνο για ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Στην Φενέρμπαχτσε δείχνουν αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την υπόθεσή του. Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν νέα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα για την πίεση που θα επιχειρήσει να ασκήσει η Φενέρ στον Ολυμπιακό και στον παίκτη για να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι γεγονός ότι η Φενέρ ασχολείται με τον Φορτούνη και όντως τον έχει ψηλά στη λίστα της. Όμως, όσο ο Κώστας «κλοτσάει» και όσο οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλές, τόσο θα χάνει και την υπομονή της η Φενέρ.

Δεν βγάζουν προς τα έξω οι Τούρκοι ότι τα βρίσκουν μπαστούνια με τον Φορτούνη και τον Ολυμπιακό. Αποδεικνύονται όμως σκληρά καρύδια.

Δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση και θα το πάνε μέχρι εκεί που δεν πάει με την ελπίδα ότι θα γίνει η μεταγραφή. Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας παρακολουθείται από ιταλικές και γερμανικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και από την Λάτσιο όπως αποκαλύφθηκε την Πέμπτη από την Ρώμη. Δεν είναι όμως μόνο οι "λατσιάλι".

Αύριο στο Καραϊσκάκη θα είναι εκτός από "κατάσκοπος" της Φενέρ και άνθρωπος της Ρόμα, η οποία επίσης λέγεται ότι τον έχει στην ατζέντα της.