Φετφατζίδης: «Είναι νωρίς για το μέλλον μου»

Ο άσος του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το τι θα κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Φετφατζίδης: «Είναι νωρίς για το μέλλον μου»

Το δεύτερο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό δεν στέφθηκε από επιτυχία με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Ο Γιάννης Φετφατζίδης περί ου ο λόγος μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και παραμένει ανοιχτό το τι θα γίνει.

Αναφερόμενος στο μέλλον του ο «Φέτφα» τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα να το συζητήσουμε», ήταν το σχόλιο του. Κατά τα άλλα ο Έλληνας εξτρέμ μίλησε για την μέχρι τώρα παραμονή του στον Άρη λέγοντας: «Αν και είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, προσαρμόστηκα, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Έίμαι στην χώρα μου. Προσπαθώ κι εγώ και όλη η ομάδα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ρωτήθηκε και για τον στόχο της τέταρτης θέσης και απάντησε: «Υπάρχει κι ένα ματς μεταξύ μας με τον Ατρόμητο εντός. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα τα δώσουμε όλα και για την 3η θέση φυσικά. Προετοιμαζόμαστε όπως για κάθε ματς. Είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλά. Έχει ανάγκη ο ΟΦΗ τους βαθμούς, αλλά τους έχουμε κι εμείς. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα είμαστε εμείς νικητές».