Τα σενάρια για Κάριους και Ολυμπιακό και ο μάνατζερ του Φορτούνη

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία εμπλέκουν τον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό.

Τα σενάρια για Κάριους και Ολυμπιακό και ο μάνατζερ του Φορτούνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός εμπλέκεται με τον Λόρις Κάριους της Μπεσίκτας. Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από τους «μαύρους αετούς» και νέα δημοσιεύματα τον βάζουν στη ζωή της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γερμανός πορτιέρε ανήκει στη Λίβερπουλ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και έχει στιγματιστεί για τις γκάφες του στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ τον Μάιο του 2018.

Ο παίκτης δεν σκοπεύει να μείνει στην Μπεσίκτας η οποία του οφείλει χρήματα και ήδη «ψάχνεται» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το θέμα για τον Ολυμπιακό το δημιούργησαν για πρώτη φορά οι Τούρκοι και χθες το επανέφεραν οι Γερμανοί. Δημοσιεύματα στην πατρίδα του 25χρονου γκολκίπερ αναφέρουν πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Ο αντίπαλος της Άιντραχτ, σύμφωνα με τους Γερμανούς, είναι ο Ολυμπιακός που επίσης φέρεται να έχει στο… στόχαστρο τον Λόρις Κάριους. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως ο 25χρονος τερματοφύλακας ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του Πολ Κουτσουλιάκου, τους εκπροσώπου του Κώστα Φορτούνη. Ο Γερμανός τερματοφύλακας, πάντως τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει κάνει 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπεσίκτας.