Αδιαπραγμάτευτη για την Μπράγκα η oψιόν του Χασάν

Οι «αρσεναλίστας» διαρρέουν ότι αν θέλει να τον κρατήσει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 4 εκ. ευρώ. Για αυτό οι πιθανότητες παραμονής του ψαλιδίζονται για τα καλά…

Αδιαπραγμάτευτη για την Μπράγκα η oψιόν του Χασάν

Υπάρχουν τα εξής δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Από τη μία ο Ολυμπιακός κοιτάζει από τώρα την αγορά για να βρει το «κανόνι» που θα… ανατινάζει τα αντίπαλα δίχτυα την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε μία κίνηση προς την Μπράγκα, ζητώντας να κρατήσει δανεικό και του χρόνου τον Αχμέντ Χασάν.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα αναφορικά με τον παίκτη που κυνηγάει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της. Είμαστε στα τέλη Μαρτίου και έχουμε μπροστά μας μίνιμουμ ενάμισι μήνα για να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τους «εκλεκτούς» στις θέσεις που καίγεται σε γενικές γραμμές να βάλει μπόλικη δόση ποιότητας ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη το δεδομένο που υπάρχει για την ώρα, είναι ότι η Μπράγκα δεν το συζητάει να ξαναδώσει δανεικό τον Χασάν. Σύμφωνα με τους «αρσεναλίστας», ο Αιγύπτιος θα παραμείνει και του χρόνου κάτοικος Πειραιά στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταβάλει την οψιόν αγοράς που είναι στα 4 εκ. ευρώ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο να συμβεί. Να δώσει δηλαδή ο Ολυμπιακός το συγκεκριμένο ποσό για να κρατήσει τον Χασάν. Για την Μπράγκα μοιάζει αδιαπραγμάτευτο κιόλας το θέμα της οψιόν αγοράς και κατά συνέπεια οι πιθανότητες για παραμονή του «Φαραώ» στο λιμάνι έχουν ψαλιδιστεί για τα καλά.