Δεν ήθελε Ολυμπιακό, πήγε Σ. Αραβία και τώρα ψάχνεται να φύγει!

Ο Τζόναθαν Σοριάνο που είχε «ενόχληση» από τους «ερυθρόλευκους» τον χειμώνα, δεν θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και προτίμησε να πάει Αλ Χιλάλ, μετανιώνοντας τελικά για την απόφασή του.

Δεν ήθελε Ολυμπιακό, πήγε Σ. Αραβία και τώρα ψάχνεται να φύγει!

Δύσκολες μέρες περνάει ο Τζόναθαν Σοριάνο στην Αλ Χιλάλ. Ο 33χρονος Ισπανός «κανονιέρης» που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον χειμώνα, πριν από την απόκτηση του Σολδάνο, επέλεξε τα πετροδόλαρα και τα έχει βρει μπαστούνια στο πρώτο τρίμηνό του στην Σαουδική Αραβία. Αυτό είχε ως συνέπεια να ψάχνεται να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ που έχει ισχύ εώς το 2020.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τον είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι για τον Σολδάνο είχε γίνει κίνηση το καλοκαίρι και τελικά αποκτήθηκε τα Χριστούγεννα.

Ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα να αποκτήσει έναν επιθετικό και έναν αμυντικό. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσει και στη μεταγραφή ενός χαφ, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν από ενδεχόμενες πωλήσεις, θα κινηθεί και για ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις.

Βρισκόμαστε στα τελειώματα του Μαρτίου και ήδη ένα σωρό ονόματα έχουν «παρελάσει». Σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης ο Μάρκους Μπεργκ διαψεύστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετούς θαυμαστές στον Πειραιά, αλλά οι απαιτήσεις του είναι απαγορευτικές. Αφήστε δε που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το τοπίο σχετικά με την οψιόν ανανέωσης από πλευράς Αλ Αϊν.

Σε γενικές γραμμές, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις τους.

Ακόμα έχουμε δύο μήνες μπροστά μας για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το «κανόνι» που θα επιδιώξει να βάλει στη «μηχανή» του ο Ολυμπιακός. Όσο για τον Σοριάνο; Σε περίπτωση που οριστικά τα βροντήξει και σηκωθεί και φύγει από την Αλ Χιλάλ, τότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στο… δρόμο του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ.