Ολυμπιακός: Η Τζένοα έκανε την αρχή με τον Κούτρη

Τα 5 εκ. ευρώ που πρόσφερε η ομάδα της Γένοβας τον Γενάρη είναι ο προάγγελος των όσων αναμένεται να συμβούν το καλοκαίρι με τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μπακ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η Τζένοα έκανε την αρχή με τον Κούτρη

Αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι για τον Λεονάρντο Κούτρη. Η παρουσία αρκετών Άγγλων «κατασκόπων» στα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας σε Λιχτενστάιν και Βοσνία ήταν μία συνέχεια των όσων είχαν συμβεί τον χειμώνα.

Για την ακρίβεια, η πρόταση των 5 εκ. ευρώ από την Τζένοα η οποία έφτασε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ήταν ουσιαστικά η αφετηρία των όσων θα προκύψουν το καλοκαίρι.

Επικρατεί μία σιγουριά ότι θα «σκάσει» πρόταση για τον Κούτρη στους «ερυθρόλευκους» και αυτό που μένει να φανεί, πόσο υψηλότερη θα είναι από τα 5 εκ. ευρώ που πρόσφερε η Τζένοα τον Γενάρη (σ.σ. φημολογείται ότι και η Σαμπντόρια είχε χτυπήσει επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού).

Υπάρχει μία αίσθηση ότι ο 24χρονος αριστερός μπακ μπορεί να «πιάσει» στη θερινή μεταγραφική περίοδο ακόμα και ένα ποσό της τάξης των 8 εκ. ευρώ!

Η Μαρσέιγ «καραδοκεί», η Τζένοα ακόμα δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της, η Πάρμα επίσης, ενώ ο Κούτρης κάνει «γκελ» και στην Αγγλία, με την Λέστερ να στέλνει δύο φορές άνθρωπό της σε Βαντούζ και Ζένιτσα για να τον παρακολουθήσει στα ματς της Εθνικής.

Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε και την Γουέστ Χαμ. Όσο βρίσκεται στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μάριο Ουσίγιος, ολοένα και περισσότερο θα αρχίσει να ακούγεται το όνομα των «σφυριών» όταν θα πλησιάζουν οι πρώτες μέρες του Ιουνίου.