Εκδικάστηκε η έφεση του ΟΦΗ - Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση

Διορία μέχρι την επόμενη Τρίτη (2/4) έλαβαν οι νομικοί όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, προκειμένου να καταθέσουν επιπλέον υπομνήματα.

Εκδικάστηκε η έφεση του ΟΦΗ - Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση

Ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ομάδα τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στη Football League (συν πρόστιμο 300.000 ευρώ και αφαίρεση 6 βαθμών) λόγω χειραγώγησης του αγώνα με τον Αιγινιακό τη σεζόν 2017-2018.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν στα γραφεία της ΕΠΟ ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Μιχάλης Μπούσης, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Άντζελο Παλυβός, ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Το «παρών» έδωσε και η πολιτική ηγεσία της Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου με το μέλος του ΔΣ της Ένωσης, Γιώργο Κουτεντάκη.

Τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, που επίσης καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, εκπροσώπησε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ τον ΟΦΗ υπερασπίστηκε το νομικό του επιτελείο που απαρτίζουν οι Ιάσονας Παπαστεφανάκης, Αργύρης Λίβας και Λεωνίδας Κοτσαλής.

Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή λογικά την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων πλευρών πήραν διορία μέχρι την επόμενη Τρίτη (2/4), προκειμένου να προσκομίσουν τυχόν συμπληρωματικά υπομνήματα.